Disclaimer

2021 Ringgit Psych Enterprise. Hak cipta terpelihara. | Privacy Policy | Disclaimer | Licenses & Disclosures. 

 

 

Semua kandungan bertulis di laman web ini hanya untuk tujuan maklumat semata-mata. Pendapat yang dinyatakan di sini adalah pendapat peribadi semata-mata, kecuali dinyatakan secara khusus. Bahan yang dikemukakan dipercayai berasal daripada sumber yang boleh dipercayai dan ketepatan atau kelengkapan maklumat dipastikan setakat tarikh penulisan dibuat.

 

Penulis tidak bertanggungjawab ke atas sebarang keputusan kewangan/ pelaburan yang dibuat oleh pihak lain berdasarkan maklumat-maklumat di laman ini. Semua pelaburan melibatkan risiko, termasuk kemungkinan kerugian wang yang dilaburkan dan prestasi masa lalu tidak menjamin prestasi masa akan datang. Sejarah pulangan, pulangan dijangka dan unjuran kebarangkalian disediakan untuk tujuan maklumat dan ilustrasi sahaja dan tidak menunjukkan prestasi masa akan datang yang sebenar.

 

Semua maklumat atau idea yang diberikan di laman ini perlu diperbincangkan secara terperinci dengan penasihat kewangan, perancang kewangan, akauntan atau penasihat undang-undang sebelum perlaksanaannya. 

 

Semua tanda dagangan pihak ketiga, termasuk logo dan ikon, yang dirujuk di laman web ini, adalah hak milik pemiliknya masing-masing, kecuali dinyatakan sebaliknya. Penggunaan tanda dagangan pihak ketiga di sini tidak menunjukkan sebarang penajaan, atau sokongan kewangan antara Ringgit Psych Enterprise dan pemilik tanda dagangan tersebut. Sebarang rujukan di laman web ini untuk tanda dagangan pihak ketiga adalah untuk pengesahan barang, produk dan/atau perkhidmatan oleh pihak ketiga tersebut.